Doel. 

Het concrete idee is een hondenuitlaatservice. De hondenservice moet zich onderscheiden ten opzichte van zijn concurrentie door middel van het laag houden van prijzen,veel persoonlijke aandacht besteden aan de individuele hond of in groeps- verband van Max. 10 honden, door middel van wandelingen in het bos, park of uitwaaien op het strand, door vervoer in een speciaal verbouwde bus die van alle gemakken is voorzien, zodat men na het uitlaten en verzorgen een tevreden hond terug krijgt.

Het is de bedoeling dat mensen een vertrouwd en goed adres hebben om hun hond uit te laten tijdens werk,vakantie etc, het moet echt een gevoel van een hondenservice uitstralen.                                                                                                   De eigenaar moet zich kunnen identificeren met de verzorging van hun eigen hond.

Ook daar wanneer het niet of minder gaat tussen de honden werk ik daar graag aan om alles goed  te laten verlopen, heeft u een probleem met u hond dan kunt u altijd vragen stellen en help ik graag daar waar ik kan helpen.

De Vrije Loop is gebaseerd op een low budget concept binnen het hoge segment. Het kan op deze manier binnen twee verschillende markten concurreren.

Ten eerste zal het qua prijs kunnen concurreren met, minder gefaciliteerde en duurdere hondenuitlaatservices diensten.     

Daarnaast concurreert De Vrije Loop met de kwaliteit en servicegerichtheid binnen het hoogsegment.

Dit concept is erg transparant en simpel en biedt de consument hoogwaardige verzorging van het dier met professionele begeleiding tegen een vriendelijke prijs.            

Er zijn verschillende kaartvormen beschikbaar waardoor de onbeperkte dienstverlening naar de consument toe, standaard in het bedrag inbegrepen zit.