Hallo, graag wil ik me even aan u voorstellen

 

Mijn naam is Kevin, ik ben 35 jaar, geboren in Den Haag en woon sinds mijn 3e jaar in Zoetermeer.    

Van jongst af aan ben ik al dol op dieren en heb ik altijd een band met ze, in het bijzonder ben ik een hondenliefhebber, ik ben opgegroeid met div. soorten honden, katten en andere dieren.            

De band die kan ontstaan tussen mens en hond vind ik boeiend en de samenwerking kan uniek en bijzonder goed zijn of worden, elk hondenras heeft zijn of haar speciale kenmerken, gedragingen en elke hond heeft een eigen karakter. 

Tijdens de wandeling vindt ik het mooi om te zien hoe de honden met elkaar omgaan en communiceren, ik let dan ook wel op wat ze doen onderling en wat ze evt. proberen te eten en corrigeer ze op fouten daar waar nodig is.   

  • Ik ben Lid van : Hondenvereniging O&O,   Nederlandse vereniging voor instructeurs in                                                                                                     hondenopvoeding & Opleidingen                               
  • Bezig met cursus hondentrainer
  • Div. boeken gelezen

    - Honden vraagbaak                                     -    Bruce Fogle                                                                                  - De nieuwe encyclopedie van de hond      -    Bruce Fogle                                                                                    - 101 vragen van u hond aan de dierarst      -   BruceFogle    

ect.                                                 


Mijn dieren,
 

Zelf had zelf een hond Am. stafford bleu nose die luisterde naar de naam Rocko, ik heb hem met 3,5 Jaar jong moeten laten inslapen omdat er helaas een tumor ontdekt was bij hem die al te groot was.

Maar er is een nieuwe in mijn leven gekomen en zij luisterd naar de naam Léhla en is nu 28 maanden jong.      Zij kan erg goed met andere honden omgaan en vindt het dan ook leuk om mee te spelen en zal daarom regelmatig mee gaan met de roedel.

Ook wordt zij getraind als Reddingshond en ik als begeleider bij de St. IRG om in de toekomst te gaan zoeken naar vermiste  personen.Ik heb ook nog 2 katten, een Noorse boskat  Djairo van 11 jr & een Europese korthaar Buzty 8 jr.                   en een Ara (blauw/geel) van 3 jr.